WEBSHOPPEN ER NEDLAGT. Men besøg vores butik og showroom i Sorø.
Butikken-juni-2019

Besøg hos Silkegrønt

Vi åbner glædeligt dørene op for private rundvisninger både for virksomheder, foreninger mm. Så hvis I kunne tænke jer at blive en oplevelse rigere, vil vi meget gerne vise jer vores butik og showroom i Sorø, og sørge for at I får et hyggelig besøg. Det kræver blot at I ringer/skriver og aftaler nærmere.

Besøg hos Silkegrønt foregår normalt udenfor vores normale åbningstider (dvs. man-ons) for at sikre, at I får vores fulde opmærksomhed og dermed også den bedst mulige service.

Rundvisningerne er gratis, men vi tilbyder at servere kaffe og kage (det koster dog et tillæg på 50 kr./person).

Ring på 57 82 06 00 eller send en mail til mail@dplant.dk – og aftalt nærmere.

 

Vi glæder os til at se jer!

Butik og showroom

Hos Silkegrønt kan du besøge vores smukke butik, som råder over Danmarks største udvalg af naturtro blomster i den bedste kvalitet. Her finder du masser af inspiration til boligen, sommerhuset, kontoret, butikken eller hvor end der måtte være behov for lidt farver og liv.

Vi har et stort udvalg af færdige dekorationer, potteplanter, lys, brugskunst, samt alverdens blomster i alle farver. Gå på opdagelse i de mange smukke ting butikken gemmer på og få et smil på læben af alle de flotte farver, der omgiver dig. Vores dekoratører står klar til at hjælpe dig.

I vores showroom kan du blandt andet finde større brugskunst i glasfiber, vandfontæner, bronzefigurer, naturtro træer af højeste kvalitet samt diverse blomster og dekorationer. Det hele er hyggeligt indrettet og så det er let overskueligt.

Vores lokaler er handicap-venlige og der er altid til at komme rundt med kørestole, rollatorer eller lignende.

showroom-juli-2019
showroom-juli-2019-4

Kaffe og kage

Vores rundvisning er gratis, men vi tilbyder at servere kaffe og kage til dem der har lyst. Det koster et tillæg på 50 kr./person.

I er også velkommen til selv at tage kaffe og kage med.

Vi glæder os til at se jer hos Silkegrønt!

Elmebjergvej 27a, 4180 Sorø     Tlf. 57 82 06 00     mail@dplant.dk

Flyer-8
Flyer-9
Flyer-10