WEBSHOPPEN ER NEDLAGT. Men besøg vores butik og showroom i Sorø.

OBS!!! Der tages forbehold for udsolgte varer. Grundet situationen med Covid-19 kan der forekomme forsinkelser ved leverancer, samt prisreguleringer på enkelte varer.

Generelt

Silkegrønt Kim Lisbygd
Elmebjergvej 27 A
4180 Sorø
CVR: 18307103
kontakt@silkegroent.dk

Etableret i 1995.

Betaling

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Mastercard og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på www.silkegroent.dk. Vi traekker først beløbet når ordren afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

For at få dine vare leveret skal du betale for fragten, det koster 49 DKK. Fragten er gratis ved ordre over 1000 DKK.
Vi leverer i hele Danmark med GLS. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

Retur & Bytte

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du betaler selv udgifterne i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Download RETURSEDDEL

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afhentes inden for 14 dage i den ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Silkegrønt.

At lade pakken gå uafhentet retur betragtes IKKE som en fortrydelse af købet, førend kunden har kontaktet Silkegrønt pr. mail. I tilfælde af fortrydelse af købet afholdes udgifter til returnering af uafhentede pakker af kunden (gældende retursats 49 kr.). Det vil blive modregnet det refunderede beløb.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.silkegroent.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail til kontakt@silkegroent.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Reklamationsret

Når du handler på www.silkegroent.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
Silkegrønt
Elmebjergvej 27 A
4180 Sorø

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik

For at handle med os på www.silkegroent.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Fulde navn
  • Fuldstændige adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Silkregrønt og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til www.silkegrønt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Silkegrønt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@silkegrønt.dk.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr