Den Alternative Planteskole

SG-butikken-banner-1600×678

Hvem er vi?

Silkegrønt råder over Danmarks største udvalg af kunstige blomster, dekorationer, potteplanter og brugskunst. Her finder du inspiration og idéer til udsmykning af hjemmet, kontoret eller butikken. Vores produkter er af høj kvalitet og ikke hvad mange tidligere forbandt med “kunstige blomster”. Vi har over 20 års erfaring med udsmykning med naturtro blomster, og tager gerne imod specialopgaver eller rådgiver til hvordan du selv kan skabe blomsterkreationer, der skaber den perfekte stemning i dit hjem, på kontoret eller i din butik.

Fysisk butik og showroom
I udkanten af Sorø ikke langt fra motorvejsafkørselen ligger en hyggelig gård, lettere skjult for de mange billister, der dagligt kører forbi skiltet hvorpå der står Silkegrønt – Den Alternative Planteskole. Her finder man et stort showroom, hvor man kan gå på opdagelse og finde inspiration i de mange muligheder, som naturtro blomster og planter giver.

Specialopgaver og unikke løsninger
Hos Silkegrønt har du mulighed for at få specialdesignet buketter og dekorationer, eller få gode råd til hvordan du selv kan skabe den helt rette buket/dekoration til dit hjem, dekoration til brylluppet eller pynt til din butik mm. Vi designer også brudebuketter, som du kan bevare for altid eller genskaber dem ud fra billeder. Kun fantasien sætter grænser.

Webshop
På vores webshop kan du finde et udpluk af vores sortiment. Hvis ikke du finder det, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Der er stor sandsynlighed for at vi enten har det i vores fysiske butik eller at vi kan skaffe det hjem.

Kontakt os

Telefon: (+45) 57 82 06 00
mail@dplant.dk

Elmebjergvej 27A, 4180 Sorø, DK
Torsdag-Fredag: 10-16
Lørdag: 10-14

Personerne bag

 • Kim Lisbygd

  Kim Lisbygd

  Direktør

 • sandra

  Sandra Mejer Lisbygd

  Kreativ direktør

 • mor

  Lotte Lisbygd

  Blomsterdekoratør og ejer

Updating…
 • Ingen varer i kurven.