WEBSHOPPEN ER NEDLAGT. Men besøg vores butik og showroom i Sorø.
SG-butikken-banner-1600×678

Hvem er vi?

Silkegrønt råder over et af Danmarks største udvalg af kunstige blomster, dekorationer, potteplanter og brugskunst. Her finder du inspiration og idéer til udsmykning af hjemmet, kontoret eller butikken. Vores produkter er af høj kvalitet og ikke hvad mange tidligere forbandt med “kunstige blomster”. Vi har over 25 års erfaring med udsmykning med kunstige blomster og tager gerne imod specialopgaver eller rådgiver til, hvordan du selv kan skabe blomsterkreationer, der skaber den perfekte stemning i dit hjem, på kontoret eller i din butik. Silkegrønt er en familieejet virksomhed, hvor to generationer er gået sammen om at skabe den perfekte oase og et inspirerende univers, hvor kunstige blomster og planter vækkes til live i udstillingen. I vores hyggelige butik i Sorø har vi et kæmpe udvalg af diverse kunstige blomster og planter, så finder du ikke det du søger her på webshoppen, så kontakt os gerne. Vi har endnu ikke alle vores varer tilgængelige her på shoppen.

Fysisk butik og showroom
I udkanten af Sorø tæt ved motorvejsafkørsel 37 ligger en hyggelig hvid gård. I de rustikke lokaler fra en tidligere frugtplantage finder man et stort showroom, hvor man kan gå på opdagelse og finde inspiration i de mange muligheder, som kunstige blomster og planter giver. Gården har også en butik med et stort udvalg af smukke buketter, dekorationer, kurve, brugskunst og eksklusive kunstige blomster. Vi lægger stor vægt på god kundeservice og sætter også gerne tid af til specielle opgaver.

Specialopgaver og unikke løsninger
Hos Silkegrønt har du mulighed for at få speciallavet buketter og dekorationer, eller få gode råd til hvordan du selv kan skabe den helt rette buket/dekoration til dit hjem, dekoration til brylluppet eller pynt til din butik mm. Vi laver også brudebuketter, som du kan bevare for altid eller genskaber dem ud fra billeder. Vi har mange års erfaring og alle er velkomne til selv af tage en vase, krukke eller lignende med, som de ønsker at få pyntet.

Webshop
På vores webshop kan du finde et udpluk af vores sortiment. Hvis ikke du finder det, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Der er stor sandsynlighed for at vi enten har det i vores fysiske butik eller at vi kan skaffe det hjem. Se nedenstående kontaktoplysninger.

Kontakt os

Telefon: 57 82 06 00
kontakt@silkegroent.dk

Elmebjergvej 27A, 4180 Sorø, DK
Torsdag-Fredag: 10-16
Lørdag: 10-14

Personerne bag

 • Kim Lisbygd

  Kim Lisbygd

  Direktør

 • sandra

  Sandra Mejer Lisbygd

  Webansvarlig

 • mor

  Lotte Lisbygd

  Blomsterdekoratør og ejer